Алджамейн Стърлинг разкри, че е качил повече от 12  кг.

...
Алджамейн Стърлинг разкри, че е качил повече от 12  кг.
Коментари Харесай

Звезда от ММА качи 12 кг. за седмица

Алджамейн Стърлинг разкри, че е качил повече от 12  кг.  само за седмица, откакто отбрани купата си в UFC в категория петел. В оспорвана борба Стърлинг победи международния първенец в две категории Хенри Сехудо с разграничено съдийско решение, с цел да направи третата отбрана на своята купа.

Изправен 5 фута 7 инча и с 71 инча обсег, Стърлинг има една от най-големите фигури във втората най-лека мъжка категория на UFC и по-рано е описвал отдадеността, нужна за постигане на лимита от 61 кг. за борба за купата.

Във видеоклип, оповестен в канала му в YouTube, Стърлинг разкри, че любовта му към храната е довела до голяма телесна промяна в дните след успеха му и че сега тежи 76 кг.

Придружен от своя екип от Сера Лонго от MMA, в това число Мат Фревола и някогашния кандидат за купата на UFC Ал Якуинта, Стърлинг се любува на празнична храна в италиански ресторант.

Без диетични ограничавания, нужни преди дуела, 33-годишният войник се наслаждения на богата на въглехидрати селекция от предястия, в това число самун с масло, кюфтета и пица.

След това кралят в категория петел пъхна в огромна паница равиоли, пълнени със сирене, със сос от водка за главното си ядене. След вечерята Стърлинг разкри физиката си и призна: „ Добре, момчета, тъй че съм малко тежък и под малко имам поради доста. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР